Fél napon keresztül ébresztgették,énekükkel halott apukájukat.Minden szemet könnyre fakasztanak!



Szívszorító történetet osztott meg saját közösségi oldalán Helen Daykin, akinek gyermekei 12 órán keresztül ölelgették és simogatták a váratlan szívrohamban elhunyt férje, Chris Daykin élettelen testét az emeleti hálószobájukban - adott hírt róla a Sun.
12 órán át ébresztették, simogatták halott apjukat a gyerekek

 
A 2 éves Iris és a 4 éves Pearl szerették volna édesapjukat visszahozni az életbe, de rajta már a gyermekek szeretete sem segített. Odabújtak hozzá, gyomorrontásra való tablettát dugtak a szájába, megpróbálták felkelteni fél napon keresztül - reggeltől késő estig. Ott feküdtek a halott test mellett. A szobában játszottak az anya cipőivel és illatszereivel. Nem hagyták el apjukat, még inni és enni sem mentek el.

Szerencsére semmi bajuk nem lett. Az angliai Halifaxban élő családban a férj vitte a háztartást, vigyázott a gyermekekre, míg a feleség gyakran utazott el munka miatt.
Ez történt azon a reggelen is.
Az egész napot az emeleti hálószobában töltötték, nem jöttek le. Nagyon éhesek voltak, mikor este megérkeztem hozzájuk - számolt be a szomorú napról az anya. Pearl, a négyéves idősebb gyermek néhány héttel a tragédia előtt kezdett el óvodába járni. Az óvodából csak a férj telefonszámát hívták fel, amikor a gyermek nem érkezett meg hozzájuk aznap reggel.


Helen Daykin ezért szeretné elérni, hogy a jövőben a bölcsődék, óvodák és iskolák 2-3 hozzátartozói telefonszámot is ellenőrizzenek, ha a gyermek nem érkezik meg hozzájuk reggel.

 
A feleség aznap reggel hívta a férjét, de arra gondolt, hogy elfoglalt, ezért délután megkérte anyját, hogy menjen át hozzájuk. A gyermekek nagymamája elment a házhoz, de nem tudott bejutni. Az ablakok késő délután még mindig el voltak sötétítve és a szokásos ajtajuk elé kitett reggeli tejszállítmányuk még mindig a járdán volt. A nagymama ezért kihívta a rendőröket, akik betörték a bejárati ajtót. Körülnéztek a lakásban, felmentek az emeletre, ahol a szívtépő látvány fogadta őket.

A tragikus nap, amikor a kislányok együtt maradtak halott apjukkal nem múlt el nyomtalanul. Az idősebb, 4 éves Pearl lelki traumán esett keresztül. Azóta anyja nem hagyhatja magára egyedül. Ha mégis menne, kiabál vele és mindenhova követné. Szinte soha nem engedi el a kezét.
Mit gondolsz a történtekről?