A család éles,kétségbeesett hangot hallott a kövek alól! Elképesztő,amit a tűzoltók találtak!


Sokan azt gondolják, hogy ha a tűzoltók nem épp egy kisgyermeket mentenek ki egy kigyulladt épületből, akkor csak bent ücsörögnek az állomáson és kártyáznak. A valóság azonban egészen más, hiszen az ott dolgozók munkája igen széleskörű.
A tűzoltókat közúti balesetekhez is kihívják, vegyi szennyezések esetén is ők kell segítsenek és olyankor is készen kell állniuk, ha valaki beleesik a vízbe.

 
Továbbá az is munkájuk részét képezi, hogy folyamatosan tájékoztassák a lakosságot, hogyan lehet megelőzni bizonyos baleseteket. Szóval hasznos információval is ellátják az embereket és rengeteg dologra megtanítják őket.
A tűzoltók nagyon jó kondícióba kell legyenek, hiszen minden nap a legjobbat kell nyújtsák és senki sem tudja előre, hogy mi fog történni.
Az alábbi felvétel jól tükrözi, hogy még mi tartozik a tűzoltók feladatai közé. Egy hatalmas követ kell elmozdítaniuk, hogy megnézzék, mi van alatta.

Amit felfedeznek, az igazán fantasztikus. Milyen jó, hogy a család meghallotta a furcsa hangot, mielőtt túl késő lett volna.

 


Éljenek a tűzoltók!
Mindenképpen azt gondolom,ez már nemcsak szakma,de ELHIVATOTTSÁG is!Amikor balesethez vonulnak ki és gyermekeket találnak a roncsban, én lelkileg nem tudnám napi szinten ezt csinálni.
Tiszteletem az övék!